Toetsen om een vloer integraal te verbouwen

Het huis van je dromen vinden is geen gemakkelijke taak, daarom zeggen we altijd dat het het beste is om te wedden op het lokaliseren van een huis of appartement in een gebied dat je leuk vindt en met essentiële basiskenmerken (verlichting, structuur, buurt, verbindingen, exterieur, benodigdheden …) en creëer op dit canvas een huis met ziel voor u en uw gezin. Hoewel het eng is, is het altijd gemakkelijker om een ​​flat te hervormen met deze basisprincipes dan om er een te vinden die klaar is om in te trekken (de zoektocht kan eindeloos en vermoeiend zijn).

Aan de andere kant is er de mogelijkheid dat uw huis door de jaren heen verouderd is geworden en dat de gebreken beginnen te accumuleren in een eindeloze lijst van dingen die u moet oplossen … Wat uw geval ook is, in de post van vandaag willen we met u praten over de sleutels en enkele ideeën om uw huis te hervormen.

Voordat we ingaan op de kwestie, laat ons weten dat we deze post in twee delen hebben verdeeld. In het eerste deel hebben we het over uitgebreide hervormingen voor vloeren of studio’s van minder dan 60 vierkante meter en in het tweede deel richten we ons op de sleutels voor verdiepingen van meer dan 60 vierkante meter.

Uitgebreide hervorming in vloeren van minder dan 60 meter

Distributie

Test verschillende distributies totdat u de juiste vindt. Als je eenmaal een idee hebt van wat je wilt en nodig hebt (het is erg belangrijk om rekening te houden met het gebruik en de functionaliteit van elke ruimte), is het tijd om naar een professional te luisteren.

Opslag

In kleine verdiepingen is opslag de sleutel, profiteer van de doorgangsruimtes (hal, entree) om ingebouwde kasten te creëren. Een goede hulpbron is om dubbele hoogtes te gebruiken, op deze manier kunt u extra opslagruimte creëren door bijvoorbeeld een van de delen van uw huis te verhogen en de onderkant te gebruiken om dingen op te bergen.

Open de ruimtes

Met minder dan 60 vierkante meter is het ideaal om een ​​open concept te bedenken. Overweeg om partities te gooien en de kamers te verenigen om licht en visuele ruimte te krijgen. Bijvoorbeeld een open keuken naar de woonkamer, gescheiden door een schiereiland.

Meubels

Het minimalistische en licht versierde meubilair is een bondgenoot in kleine ruimtes. Kies meubels met rechte lijnen en afwerkingen in lichte of neutrale tinten zodat ze bij elkaar passen zonder al te veel visuele ruimte in beslag te nemen. Ook glas en doorschijnende of reflecterende (metalen) materialen zijn een goede keuze. Je kunt ook spiegels in je decoratie gebruiken om het ruimer te maken.

HVAC-systemen

Verberg de luchtkanalen in het plafond en gebruik een warm / koudeluchtpomp om al uw muren van radiatoren te bevrijden.

Plan de verlichting

Als we wat meer ruimte hebben, is het belangrijk om de lichtpunten te plannen. Verlichting speelt een leidende rol in deco. Kies welk type verlichting je in elke kamer gaat gebruiken. Warm voor woonruimtes en koud in werkruimtes, direct of indirect als u een meer gastvrije toets wilt bereiken …

Distributie

Denk aan een intelligente verdeling van uw huis, ongeacht gangen en doorgangsgebieden, om te profiteren van elke beschikbare vierkante meter. Je krijgt een gevoel van grotere ruimtelijkheid als je onnodige partities vermijdt, zet in op open ruimtes. Een truc is om ruimtes te scheiden met behuizingen.

Badkamers

Als u twee badkamers heeft, installeer dan een bad in de ene en een douche in de andere. Op deze manier kunt u van tijd tot tijd een ontspannend bad nemen, maar u kunt ook de dagelijkse douche gebruiken die veel praktischer en gemakkelijker schoon te maken is.

Koken

In het geval van de grotere verdiepingen kunt u wedden op een meer traditionele keuken, onafhankelijk van de rest van de kamers. Het heeft zijn voor- en nadelen, we houden nog steeds meer van het open of halfopen concept.

Kasten en opslag

Vergeet opslag niet! Als u voldoende hoogte heeft, sluit dan niet uit dat u tussenverdiepingen maakt om rommel op te slaan en ingebouwde kasten in alle slaapkamers te installeren. Overweeg om een ​​kleedruimte in uw slaapkamer te creëren, het is een veilige gok.

More Stories
5 manieren om de uitbraak van zomerse uitbraken te verbannen