Badkamers met doucheschermen

Met de drukte van dag tot dag vergeten we vaak het belangrijkste.

Het is niet omdat we egocentrisch zijn, maar we negeren ons persoonlijk welzijn vanwege het dagelijkse ritme. Als er een plek in huis is die ons een paar minuten privacy geeft om onszelf te verwennen en voor onszelf te zorgen, dan is het wel de badkamer. Inderdaad, vandaag hebben we het over die hoek van het huis die een ontkoppelingsbubbel moet zijn om de tijd te besteden die je verdient.

In deze post willen we ons concentreren op de badkamer en specifiek praten over de voordelen van het gebruik van doucheschermen. Zoals altijd begeleiden we het met een dosis inspiratie, in dit geval van moderne badkamers en met een zeer avant-gardistisch chique tintje.

De meest praktische optie

De voordelen van het kiezen van een partitie:

Als het gaat om het op afstand houden van netheid, is een scherm het meest comfortabele alternatief.

Het is ook veel resistenter en duurzamer dan de klassieke gordijnen.

Het is ook de meest effectieve optie om spatten te voorkomen.

Alsof dat nog niet genoeg is, houden de schermen de warmte binnen de douchecabine, waardoor je ook op verwarming kunt besparen.

De meest esthetische optie

Een op maat gemaakt douchescherm voor uw badkamer geeft deze kamer een eleganter en verfijnder tintje. Een stap dichterbij om van uw badkamer een mini-spa te maken. Er zijn veel opties en afwerkingen die bij uw behoeften en uw stijl passen.

Vind je stijl

Om de badkamer van je dromen te krijgen, moet je nadenken over de stijl die je je badkamer wilt geven. Wilt u een ontspannende, gezellige, tropische, energieke sfeer creëren … Welk doel wilt u dat uw badkamer vervult?

Wanneer u hier duidelijk over bent, kiest u de afwerkingen en tinten die passen bij uw stijl en wat u wilt dat deze kamer overbrengt. Zo zijn hout en textiel goede bondgenoten om een ​​comfortabelere sfeer te creëren. Elektrische en fluorescerende kleuren zorgen voor energie en vitaliteit. Lichte tinten en metalen materialen zorgen voor puurheid.

More Stories
Gids voor meditatie