Dekbedovertrekken en andere sleutels om je slaapkamer aan te kleden

Dit was de eerste nacht van september dat we onze Nordic eindelijk hebben gemist!

Want hoewel de zomer veel goede dingen heeft, zul je het zeker met ons eens zijn dat warm zijn in bed er niet bij hoort. We misten dat moment van naar bed gaan en onszelf bedekken met de zeer warme quilt

Dus nu het officieel is, is het tijd om de quilt uit de kast te halen en ons bed aan te kleden voor de herfst-winter. In deze post vertellen we je 5 sleutels om de slaapkamer te “aankleden” voor deze tijd van het jaar.

Dekbedovertrekken

Het is duidelijk dat de dekbedovertrekken voor het bed de hoofdrolspelers zijn om elke kamer te versieren.

Kussens

Een zeer praktisch hulpmiddel om een ​​nieuwe look in de decoratie van de slaapkamer te bereiken, is het wisselen van kussens tussen seizoenen. In de winter bevat het meer comfortabele kussens met warme texturen (fluweel, katoen, wol, enz …). Deze kleine verandering kan een groot verschil maken in de sfeer van de kamer.

Tapijten

Tapijten zijn een must, vooral in de winter, en niemand stapt graag op de koude vloer nadat het zo warm is in bed, toch? Er zijn meerdere opties, kleine vloerkleden aan elke kant van het bed of een groot vloerkleed dat een groot deel van het oppervlak bedekt, iedereen is even geldig en voegt extra warmte toe.

Geuren en kaarsen

Door uw slaapkamer een paar minuten voor het slapengaan te ruiken, creëert u een ontspannen omgeving om in slaap te vallen. Het warme licht van de geurkaarsen is een goede begeleiding voor het slapengaan.

Verlichting

Werk aan de lichtpunten van je slaapkamer, zacht licht heeft altijd de voorkeur en in warme tinten, indien mogelijk indirect of verstelbaar. Op deze manier zijn we meer geneigd om de droom te vangen. Bijvoorbeeld enkele slingers van omgevingslicht of leeslichtpunten zoals in deze slaapkamers.

More Stories
Afvallen