Sparen met een milieuvriendelijk huis

De oriëntatie van uw huis of de materialen die bij de constructie zijn gebruikt, zijn twee van de sleutels tot een efficiënt huis, omdat u hierdoor kunt profiteren van de energie van de zon, de luchtstromen en een betere isolatie van de elementen buiten. Helaas, als u in Spanje woont, is het zeer waarschijnlijk dat bij de bouw geen van deze twee variabelen in aanmerking werd genomen.

In andere Europese landen staat het energiecertificaat van een woning centraal, al zijn wij in ons land niet erg bekend met dit probleem en bagatelliseren we. Als ze ons vertelden dat we ongeveer 50% van wat we aan water, elektriciteit of gas besteden zouden kunnen besparen of dat we de jaarlijkse CO2-uitstoot aanzienlijk zouden kunnen verminderen, zouden we het het gewicht geven dat het verdient.

De maximale uitdrukking van milieuvriendelijke en efficiënte woningen zijn “passiefhuizen”, een concept dat helemaal niet nieuw is omdat het in de jaren 90 is ontstaan. Tegenwoordig zijn er al systemen waarmee we een beetje dichter bij dit type woningen die, naast respect voor het milieu, ook besparingen op elektriciteit, water en gas mogelijk maken.

Plug and play

Een all-in-one is eenvoudig te installeren en integreert verwarming, warm water, watertank en koeling voor de zomer. Op deze manier kunt u technologie integreren die uw huis het hele jaar door efficiënter en comfortabeler maakt. Systemen zo innovatief als deze voorzien ons in verschillende behoeften en bevatten technologie voor ons dagelijks comfort. Het gemak van het regelen van de temperatuur vanaf de mobiel of tablet is een pluspunt om te overwegen.

Moderne esthetiek

Het compacte ontwerp en de minimalistische lijnen maken integratie in het huis gemakkelijker en aangenamer voor het oog. Een moderne en eenvoudige afwerking die alles opslaat wat we normaal gesproken in een stookruimte kunnen vinden en een paneel bevat voor eenvoudige bediening.

Besparingen en bewustzijn

De A ++ certificering betekent dat dit systeem op de lange termijn op zichzelf profiteert en maandelijks bespaart op de elektriciteits- en gasrekening dankzij de aerothermische technologie die het bevat. U kunt de uitgaven zelf in realtime regelen via de mobiele applicatie. Het bespaart tot 78% op het energieverbruik.

Keramiek huis

Een modern huis dat verschillende kamers combineert die zijn onderverdeeld in één ruimte door het spel van volumes en structuren op verschillende niveaus. Op deze manier wordt het licht en elke beschikbare vierkante meter benut en is het gemakkelijker om de woning van airconditioning te voorzien.

More Stories
Pijn na de training en hoe ermee om te gaan