Het groene junglehuis

Creëer beetje bij beetje

Exotisch, avant-garde en industrieel, de combinatie die we in dit Australische huis vinden, is hartverscheurend voor degenen onder ons die van de mix houden en het interieur werkte in ‘slow mode’. Ongetwijfeld is de beste manier om een ​​huis te creëren beetje bij beetje, zonder haast maar zonder pauze, met het toevoegen van nieuwe stukken in de loop van de tijd.

Een huis inrichten is een proces dat nooit eindigt, de ruimtes van ons huis moeten ons hele leven met ons mee evolueren. Dit is hoe interieurs als deze worden bereikt, waarbij de mix van gerecyclede stukken, verzameld tijdens meerdere reizen, hersteld op rommelmarkten, van familie, design of hedendaags, een moeilijke betekenis krijgt om uit te leggen.

Geen tags

Een huis als gevolg van de invloed van meerdere stijlen, stukken uit verschillende periodes, originele decoratieve bronnen … En het is niet gemakkelijk om de perfecte tandem te vinden bij het mixen, maar er zijn mensen die de gave hebben om het met zoveel plezier te doen dat het resultaat bladeren gehypnotiseerd.

In de juiste maat

Ruimtes waar geen overmaat of gebrek is, waar elk element een reden heeft en dat is niet een kwestie van meer of beter hebben, het is een kwestie van elk element dat iets bijdraagt ​​aan je leven, of het nu zijn praktische of esthetische functie is. Alles in balans en in de juiste maat, zonder excessen.

De eenvoudige en strakke lijnen van het gepolijste hout bestaan ​​naast de onregelmatigheid van het beton, de avant-gardistische stukken begeleiden de vintage. De groene ‘jungle’ is de kleur van dit huis dat zijn weg vindt in planten en details zoals de patiodeur, de keukenkast, wat kussen.

More Stories
Afvallen