Hoe te weten of uw huis een hervorming nodig heeft

We brengen je in een situatie:

je bent blij met een verblijf in je huis, alles is zoals je wilt, je voelt je goed in de ruimte, maar met het verstrijken van de tijd verliest het de magie. Er is iets dat niet meer past en die hoek van je huis die ooit perfect was, is niet langer perfect.

Het kan de vloer zijn, de verdeling van het meubilair of het meubilair zelf, de kleur van de muur, de verlichting maakt je niet af of de ruimte is te klein of je wilt de ruimte een nieuwe bestemming geven. Komt dit je bekend voor?

Wat een verandering!

Er zijn duizenden redenen en het is dat we niet moe zullen worden om te zeggen dat de inrichting van een huis niet iets blijvends is. Net als wij moeten interieurs met ons mee evolueren naarmate er nieuwe behoeften ontstaan ​​of onze smaak verandert. Het is waarschijnlijk dat als u 10, 15 of 20 jaar in hetzelfde huis bent geweest en nog nooit hervormingen hebt doorgevoerd, er ruimtes in uw huis zijn die dood (ongebruikt) zijn en andere die u zou willen veranderen en meer aan u en uw gezin zou willen aanpassen.

Als dit jouw geval is, is het misschien tijd om na te denken over een grote verandering in je huis. In de post van vandaag laten we u voorbeelden en inspiratie zien met uitgebreide hervormingen in Madrid van badkamers, keukens, woonkamers of slaapkamers die van oudsher de neiging hebben om grote updates te ondergaan, aangezien dit de kamers zijn waar we de meeste tijd in onze dag doorbrengen.

Een veilige gok

Zoals je weet, is de trend al geruime tijd om de ruimtes te openen. Kamers die we vroeger van elkaar gescheiden vonden door muren zoals de verdeler (gangen), de keuken, de eetkamer en de woonkamer, komen steeds meer samen in ruimere en geïntegreerde ruimtes. Het creëren van meer uniforme omgevingen is een goed alternatief voor de lange termijn, het stelt je in staat om veel meer te spelen met alle beschikbare ruimte, omdat je ruimtes kunt verdelen met andere middelen zoals meubels, verlichting, de vloer of de kleur van de muren.

Update je huis

In het geval van oudere huizen is een slimme beslissing om de ruimtes te verenigen en ze veelzijdiger te maken. Een 21e-eeuws huis wordt niet meer begrepen met deze indeling van zones, het verwijderen van de muren zorgt ook voor de doorgang van natuurlijk licht en het gevoel van een groter en moderner huis.

More Stories
Hoe u naar uw lichaam kunt luisteren