Female drinking a fresh water from bottle.

5 manieren om de uitbraak van zomerse uitbraken te verbannen

Onze huid ervaart zeker veel overgangen tijdens de zomermaanden.

Dit is het moment om een ​​heleboel stoffen te introduceren die de huid tijdens de koudere maanden mogelijk heeft kunnen vermijden. Denk aan zonnebrandmiddelen, insectensprays, zout water, chloor en overmatig zweten om er maar een paar te noemen. Maar er zijn een paar stappen die we allemaal kunnen nemen om met deze seizoensgebonden puistjes en huidgevoeligheden om te gaan en de uitbarstingen van de zomer te helpen voorkomen.

Help voorkomen dat de zomer uitbraak Blahs

Blijf gehydrateerd

Dit is een oudje maar goed, en een waar zowel mannen als vrouwen op moeten letten. Natuurlijk willen we ons hele lichaam tijdens de zomer gehydrateerd houden. Veel water drinken helpt om het water dat we continu verliezen aan te vullen, vooral bij warmer weer. Denk even aan zweten. Uitdroging kan tot een hele reeks problemen leiden, waaronder vermoeidheid, spierkrampen, hoofdpijn en bepaalde huidproblemen.

Pas op voor huidirriterende kiemen

Natuurlijk zijn ziektekiemen en bacteriën tijdens de zomermaanden problematisch. En nu is het tijd om onze germ-a-phobe-schakelaar aan te zetten en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om de smet te helpen uitbannen. Eerst en vooral – handen af. Weersta de drang om je gezicht aan te raken. Veeg het zweet van je voorhoofd, raak je huid aan en pluk een vlekje kan het probleem veel ernstiger maken dan nodig is. Dus doe het niet.

Houd het handdesinfectiemiddel altijd bij u om ziektekiemen en bacteriën te helpen vernietigen. En vergeet niet om het te gebruiken. Als je iemand de hand hebt geschud, gebruik die dan. Als je een leuning hebt aangeraakt, gebruik deze dan. Als je net gas hebt gepompt, je fiets hebt weggereden, een winkelwagentje hebt geduwd, gebruik het dan. De constante overdracht van ziektekiemen en bacteriën op je huid leidt alleen maar tot problemen. Wees gewetensvol.

Was uw lakens en kussenslopen vaker.

Denk na over wat er in je bed rond kruipt. Je beddengoed is bedekt met dode huidcellen, bacteriën, zweet, sporen van make-up, noem maar op. Door uw beddengoed regelmatig te vervangen, verwijdert u al dat vuil, dat uw huid kan verstoppen en puistjes kan veroorzaken.

Droog je gezicht nooit af met je handdoek. Dezelfde regels zijn van toepassing. Vervang uw handdoeken regelmatig en gebruik ze niet op uw gezicht.

Zorg ervoor dat je je trainingskleding zo snel mogelijk na de training uittrekt. Je wilt die zweterige kledingstukken niet lang aanhouden.

Wees consistent met uw huidverzorgingsregime

We kunnen ze de ‘luie zomerdagen’ noemen, maar als het gaat om het beëindigen van de zomerpauze, is dit niet het moment om laks te zijn. Blijf bij je normale huidverzorgingsroutine, wat er ook gebeurt. Reinigingsmiddelen, toner, serum, moisturizer, SPF, scrub en masker zijn nu belangrijker dan ooit. Als je naar bed gaat met het zweet van de dag op je huid achtergelaten, krijg je waarschijnlijk puistjes. Blijf op de hoogte van uw huidverzorgingsbehoeften en ga nooit naar bed zonder een vers gereinigde en behandelde huid.

More Stories
Sporten als je ziek bent