Hoe u meer vertrouwen kunt hebben in make-up

Schoonheid is misschien in de ogen van de toeschouwer, maar het valt niet te ontkennen welke impact goede make-up van binnen kan maken.

Het kan je zelfvertrouwen geven. Je kunt je sexy voelen. En er is zelfs enig onderzoek dat suggereert dat de juiste make-up sommige vrouwen slimmer kan maken. Het geeft ons gewoon een goed gevoel.

Er is zelfs een zakelijke term voor de kracht van make-up. Als de economie daalt – recessie, werkloosheid stijgt, financiële crisis – zijn vrouwen meer bereid meer uit te geven aan lippenstift. Het is een kleine luxe. Een beloning. Het geeft ons een beter, optimistischer en zelfverzekerder gevoel.

Op welke leeftijd moet ik voor mijn huid gaan zorgen?

Zodra je je begint af te vragen wanneer het moet! Je bent nooit te jong om de huid goed te reinigen en hydrateren. Zoveel huidverzorging heeft te maken met preventie en onderhoud voor het behandelen van huidproblemen, dat u nooit te vroeg kunt zijn om een ​​huidverzorgingsroutine te volgen. Dat gezegd hebbende, er zijn ook veel producten die huidproblemen behandelen, waaronder acne, donkere vlekken, rimpels, droogheid en meer.

Wat is beter: natuurlijke of glamoureuze make-up?

Het is echt een persoonlijke voorkeur die past bij uw persoonlijke merkstijl. En hoe dan ook, je make-uplook moet één belangrijk ding doen: accentueer die mooie eigenschappen van jou!

Hoe kan ik de beste make-up kiezen voor mijn huidskleur?

Er zijn veel artikelen uit tijdschriften en bloggers die tips geven over het kiezen van foundation voor huidskleur. En die zijn informatief en zo – maar ik moedig altijd aan om met een visagist te praten. Als professional kunnen ze naar je gezicht kijken (onpartijdig!) En begrijpen hoe verschillende verlichting je make-up zal beïnvloeden.

Wenkbrauwen zijn nu zo goed, wat moet ik doen om de mijne er beter uit te laten zien?

Een geweldige set wenkbrauwen kan natuurlijk zijn – maar voor de meeste vrouwen gaat het echt om het behoud van zwerfhonden en het beginnen van een goede vorm, dus maak een afspraak met de beste wenkbrauwdame van de stad! Dat is het begin.

Ik ben bang om make-up op te doen – help!

Niet bepaald een vraag, maar zoveel vrouwen benaderen me over hun angst voor make-up. Maar wees niet bang om voor je huid te zorgen en cosmetica aan te brengen. Begin langzaam, als je niet gewend bent een gezicht met make-up te dragen. Probeer eerst concealer en mascara. Doop vervolgens in blush en eyeliner. Een nude lipstick is heel gemakkelijk te dragen.

More Stories
Gemakkelijke kapsels die u op elke natuurlijke haartextuur kunt maken