Hoe u uw eigen krullend haar op de juiste manier kunt knippen terwijl u thuis bent

Omgaan met problemen zoals sprookjesknopen en gespleten haarpunten is vrij gebruikelijk voor de meesten van ons met krullend haar, vooral als je regelmatig warmtestyling doet of stijlen draagt ​​die zware manipulatie vereisen. Daarom is het belangrijk om je haar om de paar maanden te trimmen om niet alleen je krullen er gezond uit te laten zien, maar ook om klitten en kroezen te verminderen.

Hoe bereid ik mijn krullen voor op een knipbeurt?

Omdat je krullen van nature uitrekken als ze nat zijn, wil je tijdens het knippen altijd op droog, schoon haar werken. Het kan ook een goed idee zijn om uw stylist (als u het zich kunt veroorloven) te betalen voor een videovergadering, zodat zij u door het proces kunnen leiden. Dat zou het gemakkelijker maken en misschien je zenuwen verlichten.

Welk type schaar moet ik gebruiken voor een knipbeurt?

Als je een schaar uit de keuken pakt en denkt dat ze het kunnen, leg ze dan meteen neer.

Hoe vaak moet ik mijn haar knippen?

Witherspoon stelt elke drie tot vier maanden voor, dus minimaal drie keer per jaar. Maar elke keer dat uw uiteinden beschadigd lijken of aanvoelen, is het misschien tijd om ze snel te knippen. Zorg ervoor dat u uw stylist raadpleegt voordat u te schaarachtig wordt.

Is er een speciale techniek voor het knippen van krullend haar?

Ja! Hoewel het bij steil haar mogelijk is om in secties te knippen, stelt Witherspoon voor om het haar spiraalsgewijs te knippen om een ​​gelijkmatige afwerking te garanderen. Het oprollen van secties en snijden kan overrichting veroorzaken, waardoor sommige stukken korter blijven dan andere.

More Stories
The Quasi Effect