Gemakkelijke kapsels die u op elke natuurlijke haartextuur kunt maken

Hoewel het voor sommigen een uitdaging kan zijn om kennis te maken met je natuurlijke textuur, hoeft het niet moeilijk te zijn om gemakkelijke en schattige natuurlijke kapsels te bedenken, ongeacht je haartype.

Dus of je nu al een tijdje je natuurlijke lokken schudt, in het midden van de overgang, of recentelijk groot gehakt bent, laat deze beroemde stylisten je de primeur geven over enkele van de gemakkelijkste stijlen om te creëren met je knikken en krullen, ook hoe je goed voor je lokken kunt zorgen.

Wendingen en twist-outs

Om wendingen te creëren, pak je met twee haarlokken en wikkel je elk stuk om het andere totdat je het einde bereikt, terwijl je je wijsvinger en duim gebruikt om elk stuk haar letterlijk in de tegenovergestelde richting te draaien.

Bantu-knopen

Voor een iets andere afwerking kun je Bantu-knopen proberen.

Je gebruikt dezelfde stappen als bij het maken van wendingen en voegt een extra stap toe: nadat je klaar bent met draaien, wikkel je de draai rond zichzelf aan de basis in een bal en zet je deze vast met een kleine elastische band.

Vlechten en vlechten

Vlechten zijn een natuurlijke haar-go-to. Naturals kunnen hun haar in vlechten dragen, gewoon gewoon naar beneden hangen, of ze kunnen in een stijl worden getrokken, zoals een mooie opsteekkop of een paardenstaart. Hetzelfde geldt ook voor wendingen. En als je klaar bent met het dragen van de gevlochten look, kun je er een secundaire look van krijgen, een vlecht genoemd. Een braid-out geeft je een golvende of gekrompen textuur.

Was en ga

Als je haar volledig natuurlijk is (wat betekent dat je niet langer overgaat), is een andere stijl die we aanbevelen een wash and go.

Het belangrijkste onderdeel van dit kapsel is het door het product harken als gel of een stylingcrème vanaf de wortels tot het einde terwijl je haar nat is, en door te gaan met je ontwarrende borstel. Daarna kun je je haar een beetje aan de lucht laten drogen, dan zou ik volgen met een föhn met een diffuser-opzetstuk.

Welke andere looks kan ik creëren tussen stijlen?

Updates zijn een gemakkelijke manier om de levensduur van een stijl vóór de wasdag te verlengen en kunnen je een volledig frisse nieuwe look geven. Of u kunt een oude twist uit of kammen om uw haar een meer gestructureerde look te geven voor iets dat plooien wordt genoemd. Hier zijn geen regels voor en u kunt zo creatief zijn als u maar wilt.

More Stories
Hoe te weten of uw huis een hervorming nodig heeft