Alles wat u moet weten over haartoner Haartoner, ooit van gehoord?

Zo niet, dan bent u in goed gezelschap.

Hoewel stylisten toner als een essentiële, alles-in-huis laatste stap van een haarkleuring afspraak beschouwen, blijft het voor velen een mysterie – zelfs voor degenen met gekleurd haar. En met zoveel haarproducten en services die voor ons beschikbaar zijn, is het vrij eenvoudig om toner over te slaan als je niet helemaal zeker weet wat het doet, vooral als er een prijskaartje aan hangt.

Simpel gezegd, een toner is een gelachtig, demi-permanent haarkleuringproduct dat tijdelijk kleur op het haar aanbrengt om tinten te versterken of te verzachten en tegelijkertijd megawattglans toe te voegen.

Zijn er verschillende soorten toners?

Er zijn glossen en toners. Glans zet kleur af, maar maakt het haar niet lichter, terwijl toners ammoniak kunnen bevatten, wat het haar lichter kan maken.

Het gebruik van glossen over een traditionele toner om niet alleen de kleur te mengen om harmonie tussen tinten te bereiken, maar ook omdat glossen effectief zijn bij universele haartypes om het haar meer body te geven met een boost van proteïne.

Getinte shampoos en conditioners worden ook beschouwd als een soort haartoner en zijn essentieel voor de verzorging van gekleurd haar thuis.

Hoe werkt haartoner?

Een toner wordt meestal na een enkel of dubbel proces op de shampoobak aangebracht, het kan ook worden gebruikt tussen kleurbeurten in om je haar te onderhouden en op te frissen.

Een van haar go-moves is om een ​​glans toe te voegen aan een blowout-afspraak voor een extra upgrade en onmiddellijke glansboost. Neem het van een professional: het is fantastisch! roept de stylist uit.

Glans heeft een levensduur van zes tot acht shampoos en stylisten raden aan om elke acht weken een glans aan te brengen om de haarkleur te revitaliseren en de strengen te versterken voor een maximaal volume.

More Stories
Je eigen wenkbrauwen verzorgen – zonder een rampzalige fout te maken