Categories
Beauty

5 manieren om de uitbraak van zomerse uitbraken te verbannen

Onze huid ervaart zeker veel overgangen tijdens de zomermaanden.

Dit is het moment om een ​​heleboel stoffen te introduceren die de huid tijdens de koudere maanden mogelijk heeft kunnen vermijden. Denk aan zonnebrandmiddelen, insectensprays, zout water, chloor en overmatig zweten om er maar een paar te noemen. Maar er zijn een paar stappen die we allemaal kunnen nemen om met deze seizoensgebonden puistjes en huidgevoeligheden om te gaan en de uitbarstingen van de zomer te helpen voorkomen.

Help voorkomen dat de zomer uitbraak Blahs

Blijf gehydrateerd

Dit is een oudje maar goed, en een waar zowel mannen als vrouwen op moeten letten. Natuurlijk willen we ons hele lichaam tijdens de zomer gehydrateerd houden. Veel water drinken helpt om het water dat we continu verliezen aan te vullen, vooral bij warmer weer. Denk even aan zweten. Uitdroging kan tot een hele reeks problemen leiden, waaronder vermoeidheid, spierkrampen, hoofdpijn en bepaalde huidproblemen.

Pas op voor huidirriterende kiemen

Natuurlijk zijn ziektekiemen en bacteriën tijdens de zomermaanden problematisch. En nu is het tijd om onze germ-a-phobe-schakelaar aan te zetten en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om de smet te helpen uitbannen. Eerst en vooral – handen af. Weersta de drang om je gezicht aan te raken. Veeg het zweet van je voorhoofd, raak je huid aan en pluk een vlekje kan het probleem veel ernstiger maken dan nodig is. Dus doe het niet.

Houd het handdesinfectiemiddel altijd bij u om ziektekiemen en bacteriën te helpen vernietigen. En vergeet niet om het te gebruiken. Als je iemand de hand hebt geschud, gebruik die dan. Als je een leuning hebt aangeraakt, gebruik deze dan. Als je net gas hebt gepompt, je fiets hebt weggereden, een winkelwagentje hebt geduwd, gebruik het dan. De constante overdracht van ziektekiemen en bacteriën op je huid leidt alleen maar tot problemen. Wees gewetensvol.

Was uw lakens en kussenslopen vaker.

Denk na over wat er in je bed rond kruipt. Je beddengoed is bedekt met dode huidcellen, bacteriën, zweet, sporen van make-up, noem maar op. Door uw beddengoed regelmatig te vervangen, verwijdert u al dat vuil, dat uw huid kan verstoppen en puistjes kan veroorzaken.

Droog je gezicht nooit af met je handdoek. Dezelfde regels zijn van toepassing. Vervang uw handdoeken regelmatig en gebruik ze niet op uw gezicht.

Zorg ervoor dat je je trainingskleding zo snel mogelijk na de training uittrekt. Je wilt die zweterige kledingstukken niet lang aanhouden.

Wees consistent met uw huidverzorgingsregime

We kunnen ze de ‘luie zomerdagen’ noemen, maar als het gaat om het beëindigen van de zomerpauze, is dit niet het moment om laks te zijn. Blijf bij je normale huidverzorgingsroutine, wat er ook gebeurt. Reinigingsmiddelen, toner, serum, moisturizer, SPF, scrub en masker zijn nu belangrijker dan ooit. Als je naar bed gaat met het zweet van de dag op je huid achtergelaten, krijg je waarschijnlijk puistjes. Blijf op de hoogte van uw huidverzorgingsbehoeften en ga nooit naar bed zonder een vers gereinigde en behandelde huid.

Categories
Beauty

Hoe u meer vertrouwen kunt hebben in make-up

Schoonheid is misschien in de ogen van de toeschouwer, maar het valt niet te ontkennen welke impact goede make-up van binnen kan maken.

Het kan je zelfvertrouwen geven. Je kunt je sexy voelen. En er is zelfs enig onderzoek dat suggereert dat de juiste make-up sommige vrouwen slimmer kan maken. Het geeft ons gewoon een goed gevoel.

Er is zelfs een zakelijke term voor de kracht van make-up. Als de economie daalt – recessie, werkloosheid stijgt, financiële crisis – zijn vrouwen meer bereid meer uit te geven aan lippenstift. Het is een kleine luxe. Een beloning. Het geeft ons een beter, optimistischer en zelfverzekerder gevoel.

Op welke leeftijd moet ik voor mijn huid gaan zorgen?

Zodra je je begint af te vragen wanneer het moet! Je bent nooit te jong om de huid goed te reinigen en hydrateren. Zoveel huidverzorging heeft te maken met preventie en onderhoud voor het behandelen van huidproblemen, dat u nooit te vroeg kunt zijn om een ​​huidverzorgingsroutine te volgen. Dat gezegd hebbende, er zijn ook veel producten die huidproblemen behandelen, waaronder acne, donkere vlekken, rimpels, droogheid en meer.

Wat is beter: natuurlijke of glamoureuze make-up?

Het is echt een persoonlijke voorkeur die past bij uw persoonlijke merkstijl. En hoe dan ook, je make-uplook moet één belangrijk ding doen: accentueer die mooie eigenschappen van jou!

Hoe kan ik de beste make-up kiezen voor mijn huidskleur?

Er zijn veel artikelen uit tijdschriften en bloggers die tips geven over het kiezen van foundation voor huidskleur. En die zijn informatief en zo – maar ik moedig altijd aan om met een visagist te praten. Als professional kunnen ze naar je gezicht kijken (onpartijdig!) En begrijpen hoe verschillende verlichting je make-up zal beïnvloeden.

Wenkbrauwen zijn nu zo goed, wat moet ik doen om de mijne er beter uit te laten zien?

Een geweldige set wenkbrauwen kan natuurlijk zijn – maar voor de meeste vrouwen gaat het echt om het behoud van zwerfhonden en het beginnen van een goede vorm, dus maak een afspraak met de beste wenkbrauwdame van de stad! Dat is het begin.

Ik ben bang om make-up op te doen – help!

Niet bepaald een vraag, maar zoveel vrouwen benaderen me over hun angst voor make-up. Maar wees niet bang om voor je huid te zorgen en cosmetica aan te brengen. Begin langzaam, als je niet gewend bent een gezicht met make-up te dragen. Probeer eerst concealer en mascara. Doop vervolgens in blush en eyeliner. Een nude lipstick is heel gemakkelijk te dragen.

Categories
Beauty

Hoe u uw eigen krullend haar op de juiste manier kunt knippen terwijl u thuis bent

Omgaan met problemen zoals sprookjesknopen en gespleten haarpunten is vrij gebruikelijk voor de meesten van ons met krullend haar, vooral als je regelmatig warmtestyling doet of stijlen draagt ​​die zware manipulatie vereisen. Daarom is het belangrijk om je haar om de paar maanden te trimmen om niet alleen je krullen er gezond uit te laten zien, maar ook om klitten en kroezen te verminderen.

Hoe bereid ik mijn krullen voor op een knipbeurt?

Omdat je krullen van nature uitrekken als ze nat zijn, wil je tijdens het knippen altijd op droog, schoon haar werken. Het kan ook een goed idee zijn om uw stylist (als u het zich kunt veroorloven) te betalen voor een videovergadering, zodat zij u door het proces kunnen leiden. Dat zou het gemakkelijker maken en misschien je zenuwen verlichten.

Welk type schaar moet ik gebruiken voor een knipbeurt?

Als je een schaar uit de keuken pakt en denkt dat ze het kunnen, leg ze dan meteen neer.

Hoe vaak moet ik mijn haar knippen?

Witherspoon stelt elke drie tot vier maanden voor, dus minimaal drie keer per jaar. Maar elke keer dat uw uiteinden beschadigd lijken of aanvoelen, is het misschien tijd om ze snel te knippen. Zorg ervoor dat u uw stylist raadpleegt voordat u te schaarachtig wordt.

Is er een speciale techniek voor het knippen van krullend haar?

Ja! Hoewel het bij steil haar mogelijk is om in secties te knippen, stelt Witherspoon voor om het haar spiraalsgewijs te knippen om een ​​gelijkmatige afwerking te garanderen. Het oprollen van secties en snijden kan overrichting veroorzaken, waardoor sommige stukken korter blijven dan andere.

Categories
Beauty

Hoe u thuis uw eigen grote karbonade kunt doen

De beslissing nemen om natuurlijk te gaan is geen eenvoudige opgave.

Voor velen van ons is ontspannen haar alles wat we weten, en de gedachte om te moeten leren zorgen voor een geheel nieuwe textuur kan intimiderend zijn. Het goede nieuws is echter dat er meer informatie dan ooit is over het ontdekken van elk natuurlijk haartype en hoe je voor je unieke krulpatroon kunt zorgen. De enige vangst is dat je je ontspannen eindjes moet afsnijden om de sprong officieel te maken.

Hoe bereid ik mijn haar voor op een grote hak?

Ten eerste wil je ervoor zorgen dat je haar net is gewassen, ontward, aan de lucht is gedroogd en vrij is van stylingproducten die je natuurlijke textuur kunnen manipuleren. Op deze manier kunt u de scheidslijn tussen uw natuurlijke krullen en de ontspannen uiteinden duidelijk zien.

Welke snijgereedschappen heb ik nodig?

Dat is helemaal aan jou – meestal.

‘Afhankelijk van de haartextuur en hoe kort je gaat, bepaalt dat welk gereedschap je nodig hebt’, zegt Witherspoon.

Als je een paar centimeter nieuwe groei hebt die je wilt behouden, raadt de stylist aan om bij een schaar te blijven. Als je echter liever echt vers begint, zorg dan dat je een tondeuse en wat bewakers bij de hand hebt.

Hoe begin ik?

Als je een nieuwe groeielengte aanhoudt, wil je beginnen door je haar in vier secties te verdelen. Begin met het weglaten van een sectie en gebruik clips om de rest weg te houden van het stuk dat u snijdt. Neem uit dat ene deel kleine stukjes haar en knip bij de eerste pas onder de grenslijn. ‘Begin altijd met het knippen van haar aan de lange kant’, stelt Witherspoon voor. ‘Geef jezelf de ruimte om een ​​fout te maken.’

Herhaal dit totdat je ontspannen eindjes weg zijn.

Hoe creëer ik een egale finish?

Volgens Witherspoon draait het allemaal om herhaling.

‘Ga meer dan eens over de snee heen’, stelt ze voor. “Gebruik een spiegel als leidraad en trek aan het haar in alle richtingen om de gelijkmatigheid te controleren [tijdens het knippen.]”

Hoe zorg ik voor mijn nieuwe textuur?

Laten we echt zijn: leren wat uw natuurlijke haar nodig heeft, zal een kwestie van vallen en opstaan ​​zijn. Omdat ieders haar anders is, is er geen eenduidig ​​antwoord op deze vraag. Maar “dit is een goed moment om te experimenteren met nieuwe producten”, zegt Witherspoon – en ze heeft gelijk.

Hoewel het tijd zal kosten om erachter te komen wat goed is voor jouw unieke haartype, is de algemene vuistregel om lichtere producten te gebruiken als je lossere krullen hebt, en dikkere, rijkere producten als je haar meer aan de kant van de rol zit.

Categories
Beauty

Gemakkelijke kapsels die u op elke natuurlijke haartextuur kunt maken

Hoewel het voor sommigen een uitdaging kan zijn om kennis te maken met je natuurlijke textuur, hoeft het niet moeilijk te zijn om gemakkelijke en schattige natuurlijke kapsels te bedenken, ongeacht je haartype.

Dus of je nu al een tijdje je natuurlijke lokken schudt, in het midden van de overgang, of recentelijk groot gehakt bent, laat deze beroemde stylisten je de primeur geven over enkele van de gemakkelijkste stijlen om te creëren met je knikken en krullen, ook hoe je goed voor je lokken kunt zorgen.

Wendingen en twist-outs

Om wendingen te creëren, pak je met twee haarlokken en wikkel je elk stuk om het andere totdat je het einde bereikt, terwijl je je wijsvinger en duim gebruikt om elk stuk haar letterlijk in de tegenovergestelde richting te draaien.

Bantu-knopen

Voor een iets andere afwerking kun je Bantu-knopen proberen.

Je gebruikt dezelfde stappen als bij het maken van wendingen en voegt een extra stap toe: nadat je klaar bent met draaien, wikkel je de draai rond zichzelf aan de basis in een bal en zet je deze vast met een kleine elastische band.

Vlechten en vlechten

Vlechten zijn een natuurlijke haar-go-to. Naturals kunnen hun haar in vlechten dragen, gewoon gewoon naar beneden hangen, of ze kunnen in een stijl worden getrokken, zoals een mooie opsteekkop of een paardenstaart. Hetzelfde geldt ook voor wendingen. En als je klaar bent met het dragen van de gevlochten look, kun je er een secundaire look van krijgen, een vlecht genoemd. Een braid-out geeft je een golvende of gekrompen textuur.

Was en ga

Als je haar volledig natuurlijk is (wat betekent dat je niet langer overgaat), is een andere stijl die we aanbevelen een wash and go.

Het belangrijkste onderdeel van dit kapsel is het door het product harken als gel of een stylingcrème vanaf de wortels tot het einde terwijl je haar nat is, en door te gaan met je ontwarrende borstel. Daarna kun je je haar een beetje aan de lucht laten drogen, dan zou ik volgen met een föhn met een diffuser-opzetstuk.

Welke andere looks kan ik creëren tussen stijlen?

Updates zijn een gemakkelijke manier om de levensduur van een stijl vóór de wasdag te verlengen en kunnen je een volledig frisse nieuwe look geven. Of u kunt een oude twist uit of kammen om uw haar een meer gestructureerde look te geven voor iets dat plooien wordt genoemd. Hier zijn geen regels voor en u kunt zo creatief zijn als u maar wilt.

Categories
Beauty

Alles wat u moet weten over haartoner Haartoner, ooit van gehoord?

Zo niet, dan bent u in goed gezelschap.

Hoewel stylisten toner als een essentiële, alles-in-huis laatste stap van een haarkleuring afspraak beschouwen, blijft het voor velen een mysterie – zelfs voor degenen met gekleurd haar. En met zoveel haarproducten en services die voor ons beschikbaar zijn, is het vrij eenvoudig om toner over te slaan als je niet helemaal zeker weet wat het doet, vooral als er een prijskaartje aan hangt.

Simpel gezegd, een toner is een gelachtig, demi-permanent haarkleuringproduct dat tijdelijk kleur op het haar aanbrengt om tinten te versterken of te verzachten en tegelijkertijd megawattglans toe te voegen.

Zijn er verschillende soorten toners?

Er zijn glossen en toners. Glans zet kleur af, maar maakt het haar niet lichter, terwijl toners ammoniak kunnen bevatten, wat het haar lichter kan maken.

Het gebruik van glossen over een traditionele toner om niet alleen de kleur te mengen om harmonie tussen tinten te bereiken, maar ook omdat glossen effectief zijn bij universele haartypes om het haar meer body te geven met een boost van proteïne.

Getinte shampoos en conditioners worden ook beschouwd als een soort haartoner en zijn essentieel voor de verzorging van gekleurd haar thuis.

Hoe werkt haartoner?

Een toner wordt meestal na een enkel of dubbel proces op de shampoobak aangebracht, het kan ook worden gebruikt tussen kleurbeurten in om je haar te onderhouden en op te frissen.

Een van haar go-moves is om een ​​glans toe te voegen aan een blowout-afspraak voor een extra upgrade en onmiddellijke glansboost. Neem het van een professional: het is fantastisch! roept de stylist uit.

Glans heeft een levensduur van zes tot acht shampoos en stylisten raden aan om elke acht weken een glans aan te brengen om de haarkleur te revitaliseren en de strengen te versterken voor een maximaal volume.

Categories
Beauty

Je eigen wenkbrauwen verzorgen – zonder een rampzalige fout te maken

Telkens wanneer we een visagist of schoonheidsspecialiste hebben gevraagd naar de juiste manier om wenkbrauwen thuis te epileren, hebben ze gereageerd met een ongelooflijk frustrerende reactie: “Ga niet naar een professional.”

Eerlijk gezegd begrijpen we het. Dit antwoord elimineert volledig de kans dat u ze per ongeluk allemaal eruit plukt zoals u deed in 1999, maar aangezien we momenteel allemaal in quarantaine staan ​​en geen afspraak kunnen maken voor wenkbrauwsnijden, harsen of vormgeven, is dat advies ook echt onbehulpzaam.

Stap één: bereid uw browsers voor

Verwijder make-up om er zeker van te zijn dat je begint met je blote, natuurlijke wenkbrauwen. Dit elimineert de kans dat u uw wenkbrauwen te veel plukt of epileert op de verkeerde gebieden. Het geeft je ook een duidelijk beeld van die vervelende verdwaalde haren. Bij het verwijderen van haar is het essentieel dat de huid make-upvrij en gereinigd is.

Stap twee: Verzamel uw tools

U wilt precisie voor deze taak en met een pincet met een schuin uiteinde kunt u gemakkelijk individuele haren vastpakken. Bartlett zweert bij BrowGal Eyebrow Tweezers. Je kunt ook niet fout gaan met Tweezerman’s Slant Tweezer.

Soare voegt eraan toe dat je ook een schaar met een dun mesje bij de hand moet hebben voor het geval je een paar haren moet knippen. Ze waarschuwt ook dat, zelfs als je in de verleiding komt, je nooit probeert om zelf je wenkbrauwen te waxen – blijf gewoon voorlopig bij een pincet.

Stap drie: zoek uw vorm uit

Als het doel is om willekeurige haren van je wenkbrauwen op te ruimen, heeft make-upartiest Vincent Oquendo een geniale truc. ‘Mijn eerste aanbeveling bij het gebruik van een pincet om je wenkbrauwen schoon te maken, is om te beginnen met een wit potlood om je vorm te schetsen’, zegt hij. Hierdoor kunt u zien hoe uw wenkbrauwen van nature groeien en wordt de aandacht gevestigd op de verdwaalde haren die niet op hun plaats groeien.

Stap vier: aan de slag, maar begin langzaam

Dit is niet iets dat je binnen 10 minuten moet proberen aan te pakken. ‘Doe het rustig aan, maak er iets van dat je doet op een luie zondagavond – hoe meer tijd je besteedt aan het comfortabel maken van je wenkbrauwen, hoe beter’, zegt Oquendo. “Ik heb me in het verleden zeker door het trimmen haast en ben er zeker scheef uitgekomen.”

Als je klaar bent om aan de slag te gaan, pak dan alleen die kleine verdwaalde haartjes vast voor een natuurlijke finish.

Stap vijf: nazorg

Direct na het pincet raadt Bartlett aan om uw pincet schoon te maken met zeep of een gezichtsreiniger om achterblijvende bacteriën te verwijderen. Als je roodheid ervaart, raadt Oquendo aan om op een rustgevende moisturizer te kloppen.

Categories
Beauty

Schoonheidshygiënetips: hoe u uw routine hygiënischer kunt maken

Weet je nog toen het leven normaal was en je niet elke minuut dacht aan welke ziektekiemen en virussen overal rondkruipen?

Zucht, hetzelfde. Maar weet je, nu we momenteel in de echte remake van Contagion leven, zijn velen van ons begrijpelijkerwijs zo gefocust op het schoonmaken van al het nieuwe dat in onze huizen komt, dat we misschien vergeten wat er al is – of op ons.

Omdat onze schoonheidsroutines een van de meest intieme delen van onze dag zijn, zou ik zeggen dat het belangrijker dan ooit is om ervoor te zorgen dat we zo hygiënisch mogelijk zijn voordat we onze dag- en nachtproducten induiken.

Was je handen

Dit is een vrij voor de hand liggende en het moet altijd worden gedaan voordat je je gezicht aanraakt, maar dat betekent niet dat je handen tijdens het proces in schuurpapier moeten veranderen. Stelt voor om een ​​milde reiniger te gebruiken terwijl je je handen minstens 20 seconden wast. “Harde reinigingsmiddelen verwijderen de voedingsstoffen van de beschermende huid, waardoor de barrière zwak wordt en minder goed in staat is om zijn werk te doen”, zegt ze (d.w.z. de eerste verdedigingslinie van je lichaam tegen bacteriën zijn).

Nadat je klaar bent, zegt de derm om een ​​rijke vochtinbrengende crème aan te brengen, zoals intensieve crème-olie of bodylotion, of gewoon gewone vaseline. Het kan echter zijn dat u wilt wachten tot het einde van uw routine om te voorkomen dat u bepaalde oliën op uw gezicht krijgt.

Vermijd hergebruik van handdoeken – vooral voor uw handen en gezicht

Je ogen, mond en neus zijn vatbaar voor overdracht van virussen en handen passeren de ziektekiemen, dus afzonderlijke handdoeken zijn het beste. Er zijn variabele gegevens over hoe lang ziektekiemen op handdoeken leven, maar ze zijn zeker nog steeds aanwezig in de hoeveelheid tijd die u ze zou gebruiken om uw handen en gezicht te wassen tijdens een dag- of nachtroutine.

Draag geen ringen en andere accessoires

Ik raad aan om het in deze tijden eenvoudig te houden en sieraden allemaal samen te verwijderen.

Probeer je nagels kort te houden

Kunnen lange nagels ziektekiemen verspreiden? Het lange en korte antwoord is ja. Maar als het eindelijk kunnen uitgroeien van je nagels een van je kleine geneugten van quarantaine is, zorg er dan voor dat je je nagels in je handwasroutine opneemt.

Houd je haar vastgebonden – en gebruik minder haarverzorgingsproducten

Producten zoals mousse en droogshampoo kunnen het haar extra vatbaar maken voor het vasthouden van virussen, omdat het meestal plakkerige stoffen zijn.